tisdag 25 maj 2010

Lite reklam...

Nästa vecka anordnar Cocker Sydost cockerpromenad. Jag är en av de många nyinvalda i styrelsen och tillsammans försöker vi blåsa lite mer liv i klubben. Vi har som mål att ordna fler aktiviteter och att vi blir lite fler medlemmar. Ju fler vi är som hjälps åt, desto roligare blir det! Händer det inget roligt i klubben så ser man ju ingen nytta med att vara medlem, eller hur?

Vi hade en promenad för cirka en månad sedan och då var det 9 cockrar som deltog. Den här gången hoppas vi på måååånga fler!!! Har du tid och lust att komma till Karlshamn och gå en härlig strandpromenad är du hjärtligt välkommen!

Mer info finns på Cocker Sydosts hemsida.

7 kommentarer:

  1. Hade vi bott i närheten så hade garanterat kommit!

    SvaraRadera
  2. Hoppas det kommer en massa cockrar och deras mattar/hussar den här gången ,ni såg ut att ha det så himla mysigt förra gången!
    Håller med, en inaktiv klubb finns ju verkligen igen anledning att vara medlem i, det ska ju hända olika saker så man kan aktivera sin hund ihop med andra!
    Ha en härlig onsdag! Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Vi vill följa med på er promenad! Men resvägen blir liite för lång. Så synd!
    /Nanna och Katarina

    SvaraRadera
  4. Samma här vill men för långt=(

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Hade så gärna kommit om vi bott närmre. Jag är oxå ny i cockerklubben fast i Östergötlands. Jag ska se om man kan dra i hop lite cockerpromenader oxå framöver. Det är jättesvårt att få folk som kommer på våra aktiviteter tyvärr. Har du några tips på hur man får dom till oss så tar jag tacksamt emot dom. / MAdde

    SvaraRadera
  6. säger som de andra...bodde vi bara närmare så hade vi gärna kommit :) Hoppas ni får en trevlig promenix och att det kommer många

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Ville bara kika in och önska en trevlig helg till er allihop.
    Hoppas det blir en fin promenad på tisdag, kul initiativ!

    kram lisamaja

    SvaraRadera