söndag 2 maj 2010

Cockerpromenad

Idag har vi varit på cockerpromenad i det vackra och soliga vädret. Det var Cocker Sydost som ordnade promenad för alla sina medlemmar. Vi träffades i Blekinges mitt, närmare bestämt i Bräkne-Hoby. Där körde vi till ett friluftsområde som ligger vid en sjö som heter Salsjön. Det var otroligt vackert där och just den här tiden på året är naturen helt underbar med björkarna som håller på att grönska och vitsipporna som bäddar in skogen i vita täcken. Lägg därtill dagens vackra och varma väder som gjorde att vattnet i sjön riktigt blänkte i solskenet. Tänk er detta och dessutom ett helt gäng med goa och glada cockrar!!! Förstår ni då vilken dag vi har haft?

Vi promenerade en slinga som var 4 km och sedan fikade vi tillsammans med medhavd fikakorg. Innan vi avslutade dagens sammankomst skulle vi ta ett litet familjefoto på alla vovvarna och det var ju inte det lättaste! Till sist tror jag ändå att vi tvåbenta lyckades få till någon bild som blev hyfsat bra :-)

Hela gänget samlat, från vänster; Stella, Elton, Abbe, Teo, Edwin, Nova, Tilda, Elof & Abbe!

Min egen lille plutt var så trött efter promenaden och fikastunden att han knappt orkade sitta upprätt när vi tog bilderna. Dessutom hade ju Elof försökt att gräva sig ner till Kina och bara det tar ju på krafterna!

Elof "grävmaskinen" med grusig nos :-)

Min Abbe-kille var däremot inte trött, han hade ju spanat in de tre snygga tjejerna! En tik som heter Nova var speciellt intressant tyckte Abbe och där fick nog husse och matte lite förvarning om att deras lilla tjej snart ska löpa. Han gillade även tjejen Stella väldigt mycket! Hon fick många nospussar av min Abbe. Han är en riktig tjejtjusare och skulle nog bli en bra avelshane :-)

Abbe vänder sig om och håller koll på vart Nova tänker ta vägen.

9 kommentarer:

  1. Vov på er killar!!
    Ja, vi hade en jättemysig promenad i det fina vädret.
    Vi kan erkänna att vi är också trötta efter dagen.
    Efter att fått mat så somnade vi så gott så.
    Vov från Abbe, Teo och Athos.

    SvaraRadera
  2. Vilket ögongodis en hel rad med cockrar. Det tar på krafterna att vara ute hela dagen men härligt är det. Önskar vi hade haft cockerpromnenader här med. Förstår tjejerna bli förtjusta i såna snygga killar. Tindra som är i löp hade säkert viljat träffa snyggingarna......om hon fått för mig dvs men det är nono=) En härlig vecka på er . Kram

    SvaraRadera
  3. Å vad härligt, var du oxå med på den promenaden! Vilken dag ni verkar ha haft och vilken underbar bild!
    Förstår att det fanns gott om snygga tjejer och kan tänka mig att grabbarna sov ganska gott när ni kom hem.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Hejsan

    Visst hade vi toppen! Kunde inte varit bättre =)Må så gott och glöm inte leta fästingar för det var det gott om där har vi upptäckt idag...
    Är så tacksam för att vi lärt känna dig och Patricia <3<3<3
    Kram från Edwin, Tilda; Ehlin och Anette

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig dag ni haft. Skulle så gärna vilja få flera aktiva här i Östergötland oxå. Hur bär ni er åt för att få flera som kommer? JAg har skrivit i cockertidningen som kommer nästa gång o frågat om det finns intresse. FÅr se hur det går.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vi vill tacka er alla som var med! Det är så roligt att lära känna andra cockrar och deras mattar och hussar! Åh vilken dag vi hade i solen och skogen och vid sjön, det var som en saga!
    Kramar Jennie och Stella

    SvaraRadera
  7. Vilket jobb ni gjort för att få till en bra bild. Pust säger jag bara ; )

    SvaraRadera
  8. Man kan inte sluta titta på dessa underbara bilder. Blir lyrisk bara jag träffar en cocker på vår promenad.

    SvaraRadera
  9. Hej Marie! Alltid lika trevligt att besöka din blogg och kolla till ditt fina hus och dina fina hundar! Salsjön är vackert, hoppas att ni fick trevlig promenad med alla fyrbeningar :-)
    Må så gott, vi ses väl snart hos vår svägerska? Kram Carolina

    SvaraRadera