fredag 30 juli 2010

Fredagsmys

Myskille nummer 1 älskar att ligga på fårskinnsfällen!


Myskille nummer 2 vill ju testa storebrors alla ställen, men kommer sedan dit matte är för att ligga nära :-)

Nu när maken har börjat jobba igen blir det att man tar tillvara helgerna igen på ett annorlunda sätt än när man har semester. Vädret bjuder just nu på betydligt svalare temperaturer så i kväll har vi inte grillat och inte heller suttit på altanen och ätit. Nej, i kväll intogs fredagsmiddagen (god pasta med räkor och grönsaker och gott vin) i köket med massor av tända ljus och nu blir det fredagsmys i soffan! Känns nästan som att hösten är på väg, vilket jag tycker är mindre roligt. Jag som älskar sommaren!!! Fast fredagsmys är ju aldrig fel, det gillar även våra cockerkillar! Önskar er alla en riktig skön fredagskväll och en mysig fortsättning av helgen!

Lite trångt blir det när båda vovvarna vill vara på pallen samtidigt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Ibland har Abbe hjärterum :-) Elof vill ju alltid ligga nära brorsan!

11 kommentarer:

  1. Visst är det lite höstkänsla men jag vill ha mer värme. Är ju en vecka kvar på semestern och vädret har ju inte varit så slysande de två sista veckorna tyväär. Längtar ju til havet. Men visst kan man mysa till det.

    SvaraRadera
  2. Tjena!!
    Vilka myspyskillar ni är då!!
    Kan inte vi få komma o myspysa tillsammans med er???
    Era fällar ser ju såååååååå himla dundersköna ut.
    Hälsa till matte o husse från vår matte o husse.
    Och vår lillmatte Bella-Bella ger er matte en extra stor bamsekram.
    Vov från Athos, Abbe & Teo-Teo!!!

    SvaraRadera
  3. Vilka myse-pysar!
    Vi vill inte heller ha sååå mycket regn, men inte heller sååå mycket värme!
    Sisådär 20-25 grader, så hålls matten på bra humör och J orkar lite. LAGOM är bra alltså...
    (Tack snälla för kommentar!)
    Hmmf! Hade matte tillstånd till det? Nepp!
    Massorpussar!
    Assar o Jesper

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad skönt ni ligger där , jättemysigt när man är två oxå. Vi skulle oxå vilja ha lite varmare 20-25 grader kan vara lite lagom. Ha en skön helg. / Madde o Teddy

    SvaraRadera
  5. Fredagsmys är det bästa, det är väl typ den enda fördelen med att semestern är slut, att känslan av -YES, fredagen är här!! kommer tillbaka ;-)
    Om ni gillar pasta med räkor och grönsaker så måste ni prova en rätt med just det som jag har i bloggen, med bla gurka i, den är jättegod!

    Ja, visst är vi "modiga", dumdristiga, rent av idiotiska som anmälde till Norrköping?? Men när man som vi kommer iväg så sällan så känns det SÅ dumt med en utställningstrimmad hund och två utställningar nära varandra och sen bara åka på den ena... Men vi vet inte, vi får se, trodde pga domaren att det skulle vara få anmälda men det var ändå 41 st...
    Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Vilka små myskillar! Så fina bilder, vilken skärpa och fin färg det är i dom, men det är klart, så ljuvliga modeller så måste det ju bli bra resultat.
    Här har vovvarna ätit sitt kvällsmål och ligger och vilar och myser innan vår promenad, matte ska bara plocka in tvätten också.
    Hoppas ni får en lika mysig fortsättning på helgen också.
    kramar från oss.

    SvaraRadera
  7. Hej igen!
    Jag tittade in på din hemsida om era hundar, den är verkligen jättebra! och vet du vad jag upptäckte? Jo, att er Abbe och vår Django är halvbröder, dom har alltså samma pappa, Adam.
    Tyckte det var lite kul...

    Ha en fin söndag!
    kram

    SvaraRadera
  8. Men snälla nån, Elof är ju också släkt:))
    Kul!!

    SvaraRadera
  9. Så mysigt ni har det.
    Vi sitter ute och äter på kvällarna. Jag hade gärna suttit inne, tycker det är lite väl svalt ute, men gubben envisas. Så nu håller jag på att virka en filt, kanske med lite tur blir den färdig till nästa sommar.

    SvaraRadera
  10. Tjingeling!
    Va mysigt ni grabbar har det!
    Så härligt när man kan ligga två intill varandra! Märks att det är höst på väg luftfuktigheten är hög!
    Myggorna extra sugna på att bitas!
    Ha det gott grabbar!
    Vov Ricco & Towe

    SvaraRadera